FOTORECEPT Kura trochu inak: Vyskúšajte pikantné soté

Obrázok dňa

Ďalšie obrázky
Foto

Anketa

Máte radi kuracinu?

Pikantné kuracie soté sa stane vynikajúcim obedom, ktorý pripravíte za pár minút

Tento recept je vhodný aj pre začínajúce kuchárky. Stačí použiť správne suroviny, dochutiť vhodnými koreninami a rodina sa môže tešiť z vynikajúceho obedu, ktorý budete mať zvládnutý ľavou zadnou.


Potrebujeme:

  • 800 g kuracích pŕs
  • 50 g póru
  • 100 g bielej papriky
  • 100 g červenej papriky
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 červenú cibuľku
  • 1 PL kari korenia
  • mleté čili podľa chuti
  • 1 feferónku
  • 4 PL sójovej omáčky
  • 2 PL medu
  • olej
  • soľ, korenie

Postup:

Kuracie mäso si nakrájame na kocky a vmiešame cesnak, kari, soľ, korenie a mleté čili.

Mohlo by vás zaujímať: Kuracie minútky prídu počas týždňa vhod: Na stole ich máte za pár minút
Mäsko si prudko opečieme na troche oleja.
   
Zeleninu si nakrájame na pásiky a koliečka. Pridáme sójovú omáčku.

Mohlo by vás zaujímať: Hriech, ktorý stojí za to: Mňam, megaútok na vaše chuťové poháriky
Nakoniec dochutíme medom a počkáme, kým sa nám urobí zelenina a prepoja chute.
   
Podávame s ryžou, ktorú sme predtým zmiešali s hráškom, mrkvou a kukuricou.

Máte radi kuracinu? Aké jedlá si z nej varíte vy? Napíšte ostatným čitateľom do diskusie pod článkom.

Zdielať na Facebooku

Diskusia (0)

Žiadne komentáre


Pridať komentár