FOTORECEPT Pstruh s granátovým jablkom a mandľami: Farebná sladko-slaná pochúťka

Obrázok dňa

Ďalšie obrázky
Foto

Anketa

Máte radi jedlá z rýb?

Losos na granátovom jablku

Po náročných sviatkoch plných zemiakových šalátov a rezňov si naše telo zaslúži odmenu v podobe niečoho ľahkého, zdravého a veľmi osviežujúceho.


Pstruha či lososa pripravoval v kuchyni už asi každý z nás, ale koľkých napadlo oživiť toto jedlo šťavnatým granátovým jablkom a mandľami s ľahkým šalátom z listovej zeleniny?

Dajte v novom roku zbohom ťažkým jedlám a pripravte si túto rybu na netradičný spôsob, ktorý je nielenže zdravý, ale zároveň poteší aj vaše chuťové poháriky. 

 

Potrebujeme:

  • filet z lososa alebo pstruha dúhového lososovitého
  • granátové jablko
  • fialové zemiaky (alebo iná príloha podľa chuti)
  • drvené mandle
  • soľ, korenie
  • rukolu
  • citrón
  • hrušku
  • olivový olej

Postup:

Dajte v novom roku zbohom ťažkým jedlám a pripravte si chutnú a zdravú rybu na netradičný spôsob Rybu si osolíme, okoreníme, potrieme citrónom, olivovým olejom a necháme postáť.

Mohlo by vás zaujímať: FOTORECEPT Zdravé a chutné rybacie kúsky na zelenine: Hodia sa nielen pri diéte
Dajte v novom roku zbohom ťažkým jedlám a pripravte si chutnú a zdravú rybu na netradičný spôsob Zatiaľ si očistíme a nakrájame zemiaky.
   
Dajte v novom roku zbohom ťažkým jedlám a pripravte si chutnú a zdravú rybu na netradičný spôsob Granátové jablko pokrájame a vyberieme z neho dužinu.

Mohlo by vás zaujímať: Ryba nemusí byť s kosťami: Vyskúšajte tieto recepty na pangasiusa!
Dajte v novom roku zbohom ťažkým jedlám a pripravte si chutnú a zdravú rybu na netradičný spôsob Mandle trochu okoreníme a na pár kvapkách oleja opražíme.
   
Dajte v novom roku zbohom ťažkým jedlám a pripravte si chutnú a zdravú rybu na netradičný spôsob Rybu opražíme z oboch strán buď na panvici alebo ju jednoducho dáme na chvíľu do rúry.

Mohlo by vás zaujímať: 3 skvelé recepty s pivom: Pripravte si parádnu pizzu, pečené kura aj čokoládový koláč
Dajte v novom roku zbohom ťažkým jedlám a pripravte si chutnú a zdravú rybu na netradičný spôsob

Podávame s rukolovým šalátom ochuteným citrónom, olejom a doplnený nakrájanou hruškou.

 


Ktoré špeciality z rýb si doma pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom do diskusie pod článkom.

Zdielať na Facebooku
  • Autor: plnielanu.sk/Michaela
  • Foto: plnielanu.sk/Michaela

Diskusia (0)

Žiadne komentáre


Pridať komentár