FOTORECEPT Bravčové rezne s horčicou a kyslou smotanou: Sú mäkučké, a tá chuť!

Foto: Plnielanu.sk

Foto: Plnielanu.sk

Je tu opäť víkend a  vy rozmýšľate, čo pripraviť na obed? V  dnešnom recepte nebudete stáť pri sporáku viac ako 15 minút. Príprava trvá naozaj chvíľočku, no konečný výsledok vás určite nesklame.  

Potrebujeme (3 osoby):

– bravčové mäso zo stehna
– horčicu
– kyslú smotanu
– zelenú alebo červenú papriku
– menšiu cibuľu
– šunku
– tvrdý syr

Postup:

Foto: Plnielanu.sk
Foto: Plnielanu.sk

1. Vyklepané mäsko osolíme, okoreníme a  dáme na pekáč. Pekáč predtým vymastíme.

Foto: Plnielanu.sk
Foto: Plnielanu.sk

2. Natrieme horčicou.


Mohlo by vás zaujať: Rezne v cestíčku sú ozajstná pochúťka: Ktorý zo štyroch spôsobov vyskúšate?


Foto: Plnielanu.sk
Foto: Plnielanu.sk

3. Na horčicu dáme nakrájanú cibuľku a  papriku. 

Foto: Plnielanu.sk
Foto: Plnielanu.sk

4. Zakryjeme plátkami šunky a  kyslou smotanou. 

Foto: Plnielanu.sk
Foto: Plnielanu.sk

5. Podlejeme trochou vody, zakryjeme a  necháme piecť na 200 °C. Keď bude mäsko mäkké, odokryjeme ho a  dáme naň zapiecť strúhaný syr.  


Na aké spôsoby si doma pripravujete rezne vy? Napíšte ostatným čitateľom tipy na recepty v diskusii pod článkom.





Zdroj: Plnielanu.sk

Odporúčame

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close