Na prvý pohľad obyčajné raňajkové jedlom na ten druhý, skvelá pochúťka na tisíc spôsobov. Omeleta skutočne nie je iba o vajíčkach. Pri jej príprave môžete použiť slaninu, šunku, najrôznejšie druhy čerstvej alebo mrazenej zeleniny, šampiňóny, bylinky, syr či špenát. Skúsite ju na náš spôsob, alebo si vyčarujete vlastnú? S rôznymi surovinami je sýtym pokrmom, ktorý sa hodí aj na večeru či ľahší obed.
Potrebujeme:
– 100 g špenátu
– 2-3 vajíčka
– mozarellu
– cherry paradajky
– 4 šampiňóny
– maslo
– soľ, korenie
Postup:

Mohlo by vás zaujať: Omeleta trikrát inak: Rytierska, syrová či talianska – ktorú ochutnáte vy?


Mohlo by vás zaujať: Vajcia nie sú len praženica a hemendex: Inšpirujte sa novými raňajkovými nápadmi


Aké omelety si doma pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom tipy v diskusii pod článkom.
Zdieľať na