Kuracie mäso je spomedzi všetkých druhov mäsa najrýchlejšie pripravené a aj preto po ňom siahame v kuchyni najčastejšie. Navyše, je zdravé, chutné a dá sa z neho vyčarovať množstvo jedál. Dnešný recept bude veľmi jednoduchý, odľahčený a skvelý na obed, ale aj večeru.
Potrebujeme (2 porcie):
- 350 g kuracích pŕs
- 150 g mozzarelly
- červenú papriku
- cuketu
- 5 PL hrášku
- cibuľu
- 2 strúčiky cesnaku
- trochu masla a oleja
- kari korenie
- soľ
Postup:
Na masle a troche oleja si opražíme cibuľu, cesnak a pridáme nakrájanú papriku. | |
Mohlo by vás zaujímať: FOTORECEPT Zapekané kuracie prsia s hermelínom: Skvele ich dopĺňa čerstvý šalát |
|
Keď bude paprika chrumkavá, pridáme mäso, ktoré posolíme a okoreníme. | |
Necháme opiecť a pridáme nakrájanú cuketu. | |
Mohlo by vás zaujímať: Famózny burger bez mäsa? Poradíme, ako na to! Je jednoduchý a chutí výborne |
|
Cuketu chvíľu s mäskom podusíme a prihodíme hrášok. | |
Po odstavení panvice z plynu pridáme mozarellu a môžeme podávať. |
Aké rýchle a chutné jedlá si z kuraciny pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom recepty v diskusii pod článkom.
Zdieľať na