Mäsové guličky nemusíte dávať len do papriky. Pokiaľ chcete vyskúšať niečo nové, môžete ich zapiecť. Je to rýchle jedlo, ktoré upečiete v pekáči rovno aj s prílohou.
Potrebujeme (4 porcie):
– 500 g mletého mäsa
– 5 väčších zemiakov
– tvrdý syr
– mozarellu alebo nivu
– lúpané paradajky
– vajíčko
– olivový olej
– rascu celú
– 1 ČL majoránu
– 1 ČL cukru
– soľ, korenie
Postup:
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Skvelý obed nielen na víkend: Urobte mäsové guľky v rajčinovej omáčke
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Mäsové guľky na zelenine: Sýte a zdravé zároveň
Na aké spôsoby si mäsové gule pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom tipy na recepty v diskusii pod článkom.
Zdieľať na