Bravčovina je veľmi vďačná. Nestojí tak veľa ako iné druhy mäsa a pri správne zvolených bylinkách a koreninách má skvelú chuť. Skúste toto výborné pečené bravčové stehno s červenou kapustou a knedľou. Je to klasika, ktorá výborné obohatí víkendový stôl, alebo pohostí vzácnu návštevu. Mäsko je naozaj šťavnaté, priam sa rozpadáva!
Potrebujeme:
– 700 g bravčového stehna
– červenú kapustu
– 2 PL cukru
– 1 PL bravčovej masti
– 1 PL mletej rasce
– šalotku
– knedľu
– sušené bylinky
– soľ, korenie
Postup:


Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Prejedli ste sa kuracieho? Toto bravčové mäso na tymiane vám zachutí


Aké jedlá si z bravčoviny doma pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom tipy na recepty do diskusie pod článkom.
Zdieľať na