Špenátové halušky sú skvelou alternatívou prílohy, napríklad k mäsu. Môžete si ich rovnako pripraviť aj na štýl klasických halušiek s bryndzou či syrokrémom. Chutia vynikajúco!
Potrebujeme (na 2 porcie):
– 1 šálku hrubej múky
– väčšie vajíčko
– 200 g mrazeného špenátového pretlaku
– 2 strúčiky cesnaku
– 2 PL kyslej smotany
– 100 g bryndze (alebo syrokému)
– soľ, korenie
Postup:
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Syrovo-špenátové cestoviny: Hotové rýchlo a za pár eur
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Špenátové palacinky zo špaldovej múky: Jednoduché ako facka!
Aké halušky si doma pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom tipy v diskusii pod článkom.
Zdieľať na