FOTORECEPT Úžasné kuracie soté s mozzarellou: Hodí sa ku každej prílohe!

Kuracie prsia na zelenine s mozarellou

plnielanu.sk

Kuracie mäso je spomedzi všetkých druhov mäsa najrýchlejšie urobené, preto po ňom siahame v kuchyni najčastejšie. Navyše je zdravé, chutné a dá sa z neho vyčarovať množstvo jedál. Dnešný recept bude veľmi jednoduchý, odľahčený a skvelý na obed, ale aj večeru.

Ingrediencie (2 porcie):

– 350 g kuracích pŕs
– 150 g mozarelly
– červenú papriku
– cuketu
– 5 PL hrášku
– cibuľu
– 2 strúčiky cesnaku
– trochu masla a oleja
– kari korenie
– soľ

Postup:

Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každémuNa masle a troche oleja si opražíme cibuľu, cesnak a pridáme nakrájanú papriku.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každémuKeď bude paprika chrumkavá, pridáme mäso, ktoré posolíme a okoreníme.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každémuNecháme opiecť a pridáme nakrájanú cuketu.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každémuCuketu chvíľu s mäskom podusíme a prihoríme hrášok.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každémuPo odstavení panvice z plynu pridáme mozarellu a môžeme podávať. Soté výborne chutí len tak, s ryžou, so zemiakmi, s cestovinou alebo opečeným chlebíkom.





Zdroj: plnielanu.sk, plnielanu.sk, plnielanu.sk

Odporúčame

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close