FOTORECEPT Úžasné kuracie soté s mozzarellou: Hodí sa ku každej prílohe!

Kuracie prsia na zelenine s mozarellou

plnielanu.sk

Kuracie mäso je spomedzi všetkých druhov mäsa najrýchlejšie urobené, preto po ňom siahame v kuchyni najčastejšie. Navyše je zdravé, chutné a dá sa z neho vyčarovať množstvo jedál. Dnešný recept bude veľmi jednoduchý, odľahčený a skvelý na obed, ale aj večeru.

Ingrediencie (2 porcie):

– 350 g kuracích pŕs
– 150 g mozarelly
– červenú papriku
– cuketu
– 5 PL hrášku
– cibuľu
– 2 strúčiky cesnaku
– trochu masla a oleja
– kari korenie
– soľ

Postup:

Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každému Na masle a troche oleja si opražíme cibuľu, cesnak a pridáme nakrájanú papriku.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každému Keď bude paprika chrumkavá, pridáme mäso, ktoré posolíme a okoreníme.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každému Necháme opiecť a pridáme nakrájanú cuketu.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každému Cuketu chvíľu s mäskom podusíme a prihoríme hrášok.
Kuracie prsia na zelenine s mozarellou sú rychlo hotové a zachutia každému Po odstavení panvice z plynu pridáme mozarellu a môžeme podávať. Soté výborne chutí len tak, s ryžou, so zemiakmi, s cestovinou alebo opečeným chlebíkom.





Zdroj: plnielanu.sk, plnielanu.sk, plnielanu.sk
Odporúčame