Treska hnedá je výborná ryba, ktorú stačí trochu ochutiť soľou, korením a opražiť na masle. Ako prílohu môžete zvoliť zemiaky alebo zeleninový šalát, no skvelou alternatívou je aj takýto teplý šalát zo šošovice.
Potrebujeme (dve porcie):
– 2 filety tresky
– hrnček šošovice
– zemiaky
– cibuľu
– 3 farebné papriky
– maslo
– citrón
– olivový olej
– soľ, korenie
Postup:

Mohlo by vás zaujať: Pstruh, losos či filé: Pripravte si výborné rybacie hody u vás doma



Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Zdravé a chutné rybacie kúsky na zelenine: Hodia sa nielen pri diéte


Aké ryby si doma najčastejšie pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom recepty v diskusii pod článkom.
Zdieľať na