FOTORECEPT Zdravé a chutné rybacie kúsky na zelenine: Hodia sa nielen pri diéte

Restované rybacie kúsky na zelenine

plnielanu.sk

Jedlo, ktoré pripravíte bleskovo rýchlo a čo je najlepšie, na varenie vám bude stačiť jedna hlboká panvica. Navyše recept je zdravý a ľahký, čo je kombinácia vhodná nielen na obed, ale aj na večeru. Vyberte si rybu, ktorá vám chutí a pripravte si ju na chrumkavej zelenine.

Potrebujeme:

(dve porcie)

  • 400 g ryby
  • 150 g šampiňónov
  • 2 stredne veľké mrkvy
  • 1 petržlen
  • 1 cibuľku
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 ČL cukru
  • maslo
  • soľ, korenie na ryby
  • 100 ml zeleninového vývaru

Mohlo by vás zaujímať: Ryba nemusí byť s kosťami: Vyskúšajte tieto recepty na pangasiusa!


Postup:

Na masle rozpustíme cukor, na ktorom skaramelizujeme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme šampiňóny nakrájané na plátky.
   
Keď budú šampiňóny opečené, pridáme mrkvu nakrájanú na koliečka a o pár minút neskôr petržlen nakrájaný na tenké rezance. Osolíme.

Mohlo by vás zaujímať: 3 skvelé recepty s pivom: Pripravte si parádnu pizzu, pečené kura aj čokoládový koláč


Rybu nakrájame na menšie kúsky, pridáme na ňu korenie a prelisovaný cesnak. Dáme do panvice k zelenine, opražíme, potom podlejeme vývarom a všetko podusíme domäkka.

Ktoré špeciality z rýb si doma pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom do diskusie pod článkom.

Zdroj: plnielanu.sk, plnielanu.sk, plnielanu.sk

Odporúčame

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close