4 topánkové trendy na jeseň a zimu: Neuveríte, ktorý štýl sa vrátil – veď toto sme nosili!

Jesenné trendy obuv

Čo si obliecť v tieto dni, aby ste pôsobili štýlovo? (Zdroj: Freepik/gpointstudio)

Jeseň je v plnom prúde, a šľapky či sandáliky ste už určite dávno vymenili za niečo uzatvorené. Možností je veľa, a vy váhate, ako si vybrať tú správnu? Tenisky, čižmičky, mokasíny… Už neriešte rannú dilemu! S naším prehľadom budete mať jasno, a okrem pohodlia si doprajte aj moderné kúsky.

Späť v čase

Ak máte doma ešte kúsky, ktoré vám robili radosť v 70. a 80. rokoch minulého storočia, oprášte ich, a dajte im opäť šancu! Lodičky (a iné topánky aj s miernym podpätkom) sú horúcim trendom konca roka! A že tie pôvodné nie sú v dobrej kondícii? Vyberte sa na nákupy – keďže ide o trend, v obchodoch nájdete kopec modelov!

(Zdroj: Unsplash/Emanuela Picone)

Kovbojské čižmy

Vneste do svojich dní kúsok Divokého západu, zaobstarajte si kovbojské čižmy! Že máte fádnych čižiem veľa? Siahnite po zaujímavých kúskoch napríklad v striebornej farbe, ktoré sú v kurze počas tohto roka. Nebojte sa ani bohato zdobených kúskov, môžu byť ozdobou vašich outfitov!

Klasické tenisky

Spojte pohodlie a štýl do jedného! Myslíte si, že sa to s teniskami nedá? Ak vás nudia čierne alebo biele, ktoré sú nadčasovou klasikou, vyskúšajte farby. Top tejto jesene sú jesenné odtiene, preto sa nebojte ani sýtej oranžovej, vínovej či zemitej zelenej či maskáčového vzoru. Pekné vkusné tenisky sa ešte v žiadnom šatníku nestratili.

Prepojenie komfortu a elegancie

Mokasíny, ľudovo prezývané „nazúvačky“ sú skvelým parťákom do chladných dní. Poskytnú vám pohodlie, ale zároveň udržia nohu v teple. Či už idete do práce, na prechádzku alebo do mesta, vždy sa hodia. Pokiaľ hľadáte nejaký trend v obuvi, mokasíny sú správna voľba – zvoliť môžete jednoduché vyhotovenie, ale obľube sa tešia aj kúsky s detailmi, prešívaním alebo platformou.

Prehľad top kúpeľov a wellness na Slovensku: Čítajte viac!

Zdroj: plnielanu.sk
Odporúčame