Bez výčitiek! Sladké dezerty bez múky a cukru

Obal knihy Sladkosti bez výčitiek

Peter Frolo

Aj vy milujete sladké dobroty a neviete im odolať? A napokon vás kvôli tomu vždy hryzie svedomie? Už nemusí! Pre všetkých maškrtníkov, ale aj pre tých, ktorí chcú zdravšie žiť, prichádza nová kniha plná sladkých receptov na dezerty. Po nich už nemusíte mať ani jednu výčitku.

Kniha Sladkosti bez výčitiek obsahuje zdravé a nevšedné recepty bez múky a cukru. Zozbierala a vytvorila ich Tatiana Jelínek, špecialistka na zdravú výživu. Vďaka publikácii sa zoznámite aj s menej známymi potravinami, ktoré sa naučíte používať. A skvelou správou je, že autorka vyberala suroviny tak, aby ste ich našli aj v slovenských obchodoch. Prajeme radostné a ničím nerušené vychutnávanie sladkých dezertov…

Ak si chcete udržať štíhlu líniu a neviete sa vzdať maškŕt, kniha Tatiany Jelínek SLADKOSTI BEZ VÝČITIEK je pre vás tou pravou. Ponúka množstvo chutných receptov na prípravu raňajok, desiat či olovrantov, ale aj dezertov na slávnostné príležitosti. Výnimočnosť receptov spočíva v tom, že pri príprave dobrôt sa nepoužíva obilninová múka či klasický cukor. Cesto vymiešate z rozmanitých surovín, ako sú orechy, mak, kokos, fazuľky, zelenina, v malom zastúpení ovsené vločky, amarant či quinoa. Namiesto cukru autorka odporúča použiť stéviu, brezový i kokosový cukor, sušené ovocie a v malom množstve aj med.


Tiež by vás mohlo zaujať: Neviete, čo doma navariť? Je tu Babičkina kuchárka nad zlato


Každý recept je sprevádzaný lákavou fotografiou dezertu a zahŕňa informáciu o nutričných hodnotách, glykemickom indexe, náročnosti a čase prípravy a či je vhodný aj pre ľudí trpiacich intoleranciou, alergiou na lepok či diabetikov. Na svoje si prídu aj vyznávači surovej (tzv. RAW) stravy. Všetky dezerty obsahujú nízky až stredný glykemický index, čo je pre udržanie ideálnych kriviek veľmi dôležité.

Kniha Sladkosti bez výčitiek sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Autorka Tatiana Jelínek sa narodila v Ružomberku, vyštudovala Ekonomickú fakultu v Banskej Bystrici. Dlhodobo sa zaoberá zdravou výživou. Ukončila štúdium Výživy podľa princípov tradičnej čínskej medicíny (TCM) vo Viedni. Kniha Sladkosti bez výčitiek obsahuje aj vlastné autorkine recepty, ktoré boli často inšpirované miestami, ktoré navštívila. V súčasnosti sa vzdeláva na inštitúte TCM v Prahe so zameraním na akupunktúru a fytoterapiu.

O autorke: Tatiana Jelínek sa narodila v Ružomberku, vyštudovala Ekonomickú fakultu v Banskej Bystrici. Dlhodobo sa zaoberá zdravou výživou. Ukončila štúdium Výživy podľa princípov tradičnej čínskej medicíny (TCM) vo Viedni. Kniha Sladkosti bez výčitiek obsahuje aj vlastné autorkine recepty, ktoré boli často inšpirované miestami, ktoré navštívila. V súčasnosti sa vzdeláva na inštitúte TCM v Prahe so zameraním na akupunktúru a fytoterapiu.
Zdroj: Peter Frolo, Peter Frolo, PR článok
Odporúčame