Architekti si zobrali do parády štúdio v Bratislave: Stavili na drevo, betón a roxorové tyče

Plusminusarchitects

Interiér postprodukčného štúdia FRAMEHOUSE v Bratislave (Zdroj: plusminusarchitects.com)

V zrekonštruovanom polyfunkčnom objekte na Miletičovej ulici v Bratislave, sa nachádza postprodukčné štúdio FRAMEHOUSE. To sa okrem svojej práce môže pýšiť nádherným interiérom, o ktorý sa postarali architekti Maroš Fečík a Filip Kandravý z Plusminusarchitects. 

Pracovali najmä s kombináciou dreva, betónu a kovu. Zaujímavých zákutí je tu vzniklo viac. Pozornosť však rozhodne upúta schodisko s konštrukciou z roxorových tyčí namiesto zábradlia. Táto forma je naozaj pútavá a plní viacero funkcií. Okrem tej primárnej, teda zábradlia, slúži aj ako knižnica alebo miesto pre interiérovú zeleň. Objavte viac zákutí v našej galérii.



Zdroj: Plusminusarchitects

Odporúčame

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close