Plní elánu 5. mája 2017 Plnielanu.sk Kreslenie pokrčeného papiera WOW, tak to je paráda! WOW, tak to je paráda! Plní elánu Video dňa Zdieľať na facebooku Načítať diskusiu Odporúčame Newsletter Prihláste sa a dostávajte tie najlepšie články priamo do vašej e-mailovej schránky: E-mailová adresa Najčítanejšie Dnes Za týždeň Za mesiac Dnes Za týždeň Za mesiac 1 FOTOPOSTUP Ako nakličovať semienka? Takto jednoducho si vypestujete čerstvé vitamíny v kuchyni 2 Popri škole sa z brigádničky vypracovala na manažérku: Hana videla príležitosť a chopila sa jej 3 KVÍZ Čo všetko viete o knihách? Správne odpovede by mal poznať každý milovník literatúry! 4 Rakovina prsníka: Od včasného zachytenia karcinómu sa odvíja miera úspešnosti liečby, toto vám môže zachrániť život 5 Jednoduchý, rýchly a lacný recept: Hodíte do hrnca šošovicu a ryžu, naje sa do sýta celá rodina! 1 KVÍZ Čo všetko viete o knihách? Správne odpovede by mal poznať každý milovník literatúry! 2 Pravdivý príbeh: Nechtiac som otrávila synovu priateľku, nepriznala som sa k tomu 3 Zriekate sa kávy kvôli vysokému tlaku? Robíte chybu, poznáme pravdu! 4 Knižný tip: Príbeh, ktorý v sebe spája talent Agathy Christie a Jane Austenovej prečítate so zatajeným dychom 5 Nadýchaná šľahačka, ktorá drží tvar: S našimi trikmi nebudete potrebovať stužovač ani želatínu! 1 KVÍZ Viete po česky? Tieto chytáky vás dostanú! 2 Bungalovom už odzvonilo: Moderný dom je ako stvorený pre rodinku, aha! 3 KVÍZ Zabudnuté povolania dávnej minulosti: Uhádnete, čím všetkým sa ľudia kedysi živili? 4 KVÍZ pre všetkých šoférov: Tieto otázky by ste mali zvládnuť bez mihnutia oka! 5 TEST bielych jogurtov: Najkrémovejší bol od tejto značky, pri inej sme zas objavili žltkastú tekutinu Mohlo by vás zaujať Plní elánu Oliver Nový spôsob platenia už aj na Slovensku: Namiesto karty vám poslúži telefón Plní elánu Sedlák Všetko o vianočnom pečení: Prečo sa mu venujeme, odkiaľ máme recepty a kde sa pečie najviac? Plní elánu Plnielanu.sk Ako otvoriť flašu šampusu?
Plní elánu Sedlák Všetko o vianočnom pečení: Prečo sa mu venujeme, odkiaľ máme recepty a kde sa pečie najviac?