Viete, ako v domácnosti najviac ušetríte za energie?

spotrebiče

Nakupovanie domácich spotrebičov na splátky je výhodné (Zdroj: shutterstock/PR článok)

Každý výdavok navyše, obzvlášť v súčasnej dobe, si určite väčšina z nás musí veľmi dobre premyslieť. Ak v množstve výdavkov potrebujete kúpiť do domácnosti spotrebič, či nový nábytok, teraz nemusíte odkladať svoje nákupy. My vám na oplátku odložíme splátky.

Nakupovanie na splátky nie je nič nové, za viac ako 20 rokov si tovar cez Quatro kúpilo už vyše milión Slovákov. O obľube nákupu na splátky svedčí aj fakt, že takmer 70 % zákazníkov, ktorí už raz nakúpili cez Quatro, sa vrátia. Preto ak sa vám zdá, že váš rodinný rozpočet je v súčasnosti napätý, môžete teraz využiť výhodu a nakúpiť tovar cez Quatro, splácať ho však začnete až o 2 mesiace.

Ak si navyše vyberiete nové spotrebiče, ktoré sú úspornejšie ako tie staré, ušetríte vlastne dvakrát. A úspora za energie je momentálne pre nás kľúčová. V súčasnosti totiž už vieme povedať, že medzi najväčších žrútov elektriny v domácnosti patria napríklad chladnička s mrazničkou, televízor, práčka, osvetlenie či sušička. Navyše cena za opravu opotrebovaných spotrebičov môže byť porovnateľná ako pri kúpe nového.

Neváhajte preto využiť splátkové prázdniny, ktoré s blížiacimi sa vianočnými sviatkami prichádzajú ako na zavolanie. Quatro splátky môžete navyše využiť aj na mnohé služby. Medzi najobľúbenejšie patria už nejaký ten rok napríklad výkony stomatológa alebo zákroky jednodňovej chirurgie.

žena a muž riešia rodinný rozpočet
Kúpou nových domácich spotrebičov ušetríte dvojnásobne (Zdroj: shutterstock/PR článok)

Nakúpte rýchlo a jednoducho

Nakupovanie na splátky je okrem iného aj jednoduché, rýchle a pohodlné. Celý proces nemusí pre väčšinu klientov trvať viac ako 20 minút. Vybrať si môžete v množstve kamenných predajní, ale aj pri nákupe na internete.

Počas pandémie sme boli okolnosťami nútení nakupovať predovšetkým cez e-shopy, až 80% nákupov sme realizovali online. V súčasnosti sa však pomer nakupujúcich cez e-shopy znovu zredukoval a vyše 72 % všetkých nákupov cez Quatro je uskutočnených v kamenných predajniach.

Quatro je dlhoročným lídrom v splátkovom predaji s najvyšším trhovým podielom a v súčasnosti patrí do silnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorej súčasťou je aj VÚB banka. Viac informácií získate na www.quatro.sk.

Ešte viac tipov ako ušetriť s praktickými radami nájdete aj na nasledovnom linku:
https://www.vub.sk/jednovubky/ako-usetrit-peniaze






Zdroj: PR článok
Odporúčame