Takzvaný pribináček je veľmi populárny tvarohový dezert nielen medzi deťmi, no aj medzi dospelými. Ak by ste mali chuť vyrobiť si jeho domácu verziu, vieme, ako na to!
Potrebujeme:
- 200 g tvarohu
- 200 g bieleho jogurtu
- vanilkový struk alebo arómu
- 1 a pol PL agáve sirupu (alebo čakankového sirupu, medu, hnedého cukru či iného sladidla)
- 1 a pol PL kvalitného kakaa (ľubovoľné)
Postup:
- Pripravte si všetky vami vybrané ingrediencie.
- Zmiešajte si dokopy tvaroh, biely jogurt, vanilku a zvolené sladidlo. Ak máte radi tento tvarohový dezert vo vanilkovej verzii, recept máte hotový. Ak ho však obľubujete vo verzii s kakaom, pridajte ešte lyžicu kakaa a poriadne zamiešajte.
- Môžete si vyrobiť oba varianty tejto domácej alternatívy populárneho tvarohového krému. Buď čisto vanilková, alebo kakaová.
- Ozdobte ovocím a môžete podávať!
Zdieľať na
Zdieľaní