Pokiaľ ste si tento rok priniesli domov lesnú úrodu v podobe húb alebo máte ešte nejaké minuloročné sušené zásoby, tento recept je skvelá možnosť, ako ich zužitkovať a pritom sa výdatne a chutne najesť. Bravčové plátky s tarhoňou sú overená klasika, ktorá nesklame.
Potrebujeme:
– malú misku sušených lesných húb
– 1 kg bravčového mäsa
– 500 g tarhone
– hermelín/encián
– väčšiu cibuľu
– olej
– čerstvé bylinky
– soľ, korenie
Postup:
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Prejedli ste sa kuracieho? Toto bravčové mäso na tymiane vám zachutí
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Bravčové mäso so zemiakovými fašírkami: Skúste túto silnú kombináciu!
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Bravčové fašírky zapečené s mozzarellou a rajčinami: Klasika po novom
Aké chutné jedlá si z bravčoviny pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom recepty v diskusii pod článkom.
Zdieľať na
Zdieľaní