Táto na prípravu mimoriadne jednoduchá torta v sebe snúbi výraznú chuť čokolády, sušienok a sviežosť tvarohu. Príprava nezaberie viac ako 40 minút a čo je najlepšie – nemusí sa piecť. Najlepšie urobíte, ak ju pripravíte deň vopred, musí totiž minimálne 8 hodín odpočívať v chladničke. Vôbec sa nehrá na odtučnenú verziu, je na kalórie bohatá, no ak bude vaším najbližším prehreškom, isto neoľutujete. Je to perfektné spojenie chutí!
Budeme potrebovať:
• 300 gramov kakaových sušienok (keksov)
• 2 x 250 ml smotany na šľahanie (33 %)
• 500 g jemného tvarohu (bez hrudiek, vo vaničke)
• 4 kopcovité lyžice práškového cukru
• 180 g masla
• 2 x 100 g čokolády na varenie
Postup:



Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Výborná torta môže byť aj bez múky: Skúste náš tip!



Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Vynikajúca nepečená torta: Poteší všetkých milovníkov čokolády



Plní elánu aj na Facebooku: Buďte v obraze a nenechajte si ujsť už žiadny zaujímavý článok
Zdieľať na