VIDEOTIP Lahodné pochúťky chladnej jesene, šípkový lekvár si zamilujete!

džem

Lekvár zo šípok si obľúbite. (Zdroj: GettyImages)

Vyberte sa do prírody za zberom šípok a uvarte si šípkový lekvár. Príprava býva chvíľami zložitá, je potrebné každú šípku prekrojiť a zbaviť semiačok. Výsledok však stojí za to. Šípky obsahujú vitamín C a karoténu. Ale aj B1, B2, K a vitamín P. V nasledujúcom videu vám prinášame chutný recept.


Chcete čítať viac takýchto článkov? Sledujte nás aj na Facebooku!

 

Zdroj: plnielanu.sk

Odporúčame

Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close