Výživné raňajky sú skvelým štartom do nového dňa. Aj taká klasika akou je vajíčková praženica, sa dá pripraviť inak. Stačí do nej pridať med.
Potrebujeme
- 2 červené cibule
- 4 vajíčka
- 1 PL masla
- kurkumu
- soľ
- 2 PL medu
Postup
- Cibuľu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na drobno. Na panvicu dáme roztopiť maslo, na ktorom potom do zlatista opražíme cibuľku.
- Cibuľku zmiešame s kurkumou aj medom.
- Pridáme rozbité a už rozšľahané vajíčka a za stáleho miešania pripravíme praženicu. Na záver ju osolíme a ešte raz premiešame.
- Praženicu môžeme podávať samostatne alebo na nakrájaných bagetkách. Ozdobiť môžeme čerstvým špenátom či cherry paradajkou.
Zdieľať na
Zdieľaní