Ak hľadáte nielen rýchly recept, ale zároveň aj chutný a finančne nenáročný, stavte na špenátové bucatini. Na ich prípravu budete potrebovať minimum surovín a výsledok vás očarí.
Potrebujeme
- 250 g bucatini
- 1 balík čerstvého špenátu = cca 150 g
- 1 PL olivového oleja
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 cibuľu
- 1 smotanu na varenie
- soľ
- čierne mleté korenie
Postup
- Na olivovom oleji opražíme do sklovita cesnak a cibuľu nakrájané na drobno.
- Pridáme prepláchnutý špenát a popražíme. Pridáme tiež 1 dcl vody.
- Zmes osolíme, okoreníme a pridáme smotanu na varenie. Chvíľu povaríme a následne rozmixujeme.
- Podávame s uvarenými bucatinmi. Na vrch môžeme dať nastrúhaný syr alebo kúsky rajčín.
Tip gazdinej: My sme spolu so smotanou pridali aj uvarené hríby.
Zdieľať na
Zdieľaní