Na tento recept vám stačí mať doma tri suroviny a recept je zachvíľu na tanieri. Táto kombinácia sa môže zdať niekomu nezvyčajná, no určite ju neodsúďte, kým ju nevyskúšate. Kaleráb s cibuľkou dodajú cestovinám sladkastú chuť a skvele ich ochutia. Pokiaľ milujete čili, vyskúšajte aj verziu s ňou, dodá cestovinám ešte lepší rozmer!
Potrebujeme:
- veľký kaleráb
- 400 g tagliatelle cestovín
- väčšiu červenú cibuľu
- olej
- čili
- soľ, korenie
Postup:
Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. | |
Mohlo by vás zaujímať: FOTORECEPT Syrovo-špenátové cestoviny: Hotové rýchlo a za pár eur |
|
Kaleráb si najemno postrúhame a pridáme k cibuli. | |
Pridáme soľ, korenie, čili a poriadne premiešame, aby sa všetko spojilo. Necháme podusiť. | |
Mohlo by vás zaujímať: FOTORECEPT Domáce cestoviny s dusenou kapustou: Chutný obed za pár drobných |
|
Cestoviny uvaríme, precedíme. | |
Nakoniec ich pridáme k udusenému kalerábu. | |
Mohlo by vás zaujímať: Cestoviny miluje snáď každý: Pozrite sa na 10 fantastických VIDEOtipov na ich spracovanie |
|
Servírujeme s nakrájanými cherry paradajkami. |
Aké netradičné cestovinové jedlá si doma pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom recepty v diskusii pod článkom.
Zdieľať na