Stačí pol hodinky, a jedlo máte na stole. Pri tomto recepte navyše môžete improvizovať a bravčové mäsko nahradiť kuracími plátkami. Môžete pridať aj iné suroviny, napríklad sušené paradajky alebo syr. Výbornou prílohou sú šťuchané zemiaky s cibuľkou, no určite nič nepokazíte ani ryžou. Dobrú chuť!
Potrebujeme:
– 4 bravčové plátky
– 2 hrste baby špenátu
– 300 ml smotany na varenie
– 350 g zemiakov
– 50 g masla
– 2 jarné cibuľky
– hrsť pažítky
– soľ, mleté čierne korenie
Postup:
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Prejedli ste sa kuracieho? Toto bravčové mäso na tymiane vám zachutí
Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Zapekané bravčové karé: Šťavnatá pikantná dobrota zachutí aj vám
Skúšali ste už kváskovanie? S touto knihou sa vám to určite podarí!
Chcete čítať viac takýchto článkov? Sledujte nás aj na Facebooku!
Zdieľať na