Plní elánu 15. decembra 2016 Plnielanu.sk Každý írsky bar Veľmi zaujímavé to tam majú 🙂 Veľmi zaujímavé to tam majú 🙂 Plní elánu Video dňa Zdieľať na Facebook Messenger WhatsApp Created with Sketch. Načítať diskusiu Odporúčame Newsletter Prihláste sa a dostávajte tie najlepšie články priamo do vašej e-mailovej schránky: E-mailová adresa Najčítanejšie Dnes Za týždeň Za mesiac Dnes Za týždeň Za mesiac 1 Vošky nebudú mať šancu! Vyrobte si tieto jednoduché pasce, ktoré ochránia vaše rastlinky 2 Rodičia, veľký pozor: Alarmujúca štatistika u slovenských detí! 3 Pravdivý príbeh: Cestujem po svete a žijem rozprávkový život, to najdôležitejšie v ňom mi však chýba 4 FOTORECEPT Tvarohové kocky s ovocím sú stálicou našej kuchyne: Hneď budete robiť ďalšiu várku! 5 Minifoto TEST piatich rôznych tvarohov: Do pečenia či na maškrtenie, víťazi sú rôzni 1 Minikvíz KVÍZ Zvládli by ste základy prírodovedy? Spoznajte zvieratá iba podľa obrázkov! 2 Škrupiny z vajíčok nevyhadzujte! Získate užitočný záhradný materiál, ktorý má množstvo výhod 3 Jednoduchý trik, ako rozlíšiť medvedí cesnak od konvalinky: Po tomto teste si ich pri zbieraní už nepomýlite 4 Pravdivý príbeh: Cestujem po svete a žijem rozprávkový život, to najdôležitejšie v ňom mi však chýba 5 Rodičia, veľký pozor: Alarmujúca štatistika u slovenských detí! 1 KVÍZ Viete po česky? Tieto chytáky vás dostanú! 2 Minifoto Bungalovom už odzvonilo: Moderný dom je ako stvorený pre rodinku, aha! 3 Minikvíz KVÍZ Zvládli by ste základy prírodovedy? Spoznajte zvieratá iba podľa obrázkov! 4 KVÍZ pre všetkých šoférov: Tieto otázky by ste mali zvládnuť bez mihnutia oka! 5 Minifoto TEST bielych jogurtov: Najkrémovejší bol od tejto značky, pri inej sme zas objavili žltkastú tekutinu Mohlo by vás zaujať Vlastnými rukami Plnielanu.sk VIDEOTIP Staré oblečenie nevyhadzujte: Jednoducho si z neho ušite nové Recepty Veronika Recept na dnes: Zapekaný ružičkový kel je výborný ako príloha aj osve – dáte mu šancu? Plní elánu Natália Aké zmysly má človek? Tieto odpovede vám spôsobia výbuchy smiechu
Recepty Veronika Recept na dnes: Zapekaný ružičkový kel je výborný ako príloha aj osve – dáte mu šancu?
Zdieľať na