Uvažujete, čím chutným by ste začali ráno? Vyskúšajte recept na chutnú bryndzovú nátierku. Zasýti, avšak nebudete mať pocit ťažoby, pretože ju odľahčí svieži hrášok.
Potrebujeme
- chlebík podľa vlastného výberu
- 1 biely jogurt
- 125 gramov bryndze
- 150 gramov hrášku (môže byť aj zaváraný)
- 1 cibuľa
- koreniny
Postup
- Hrášok prepláchnite pod vodou, aby sa zbavil slaného nánosu.
- Cibuľu nakrájajte na drobno a rozdeľte na dve časti. Jednu opražte do sklovita, druhú polovicu nechajte tak.
- Z hrášku odoberte 50 gramov a dajte bokom. Zvyšné ingrediencie dajte do mixéra a poriadne spolu vymixujte.
- Pridajte trošku soli, čierneho mletého korenia a červenej mletej papriky. Na záver primiešajte hrášok, ktorý ste odobrali. Hotovo, môžete natierať na čerstvý alebo opekaný chlebík.
Zdieľať na