Čo si v lete zavaríte, v zime akoby ste našli. Stačí totiž otočiť viečkom a v okamihu máte na stole voňavú úrodu z vlastnej záhradky. Že neviete, ako na to?
Za 8 dní profíkom
Vďaka nášmu online kurzu s názvom: Staňte sa profíkom na zaváranie budete mať túto užitočnú aktivitu v malíčku. Či už ste úplní začiatočníci, alebo ste len zvedaví na nové tipy, my vám ponúkneme všetky rady pokope a navyše úplne ZADARMO.
Kompletný online kurz trvá 8 dní, počas ktorých si osvojíte tie najlepšie zaváracie metódy, postupy aj triky.
Ako sa zúčastniť online kurzu?
Stačí, ak nám zanecháte svoj e-mailový kontakt a my vám každý deň pošleme ďalšiu lekciu rovno do vašej schránky. Pohodlne, jednoducho a výhodne.
V kurze sa dozviete:
- ako sterilizovať a zavárať potraviny
- užitočné tipy a rady týkajúce sa sterilizácie
- osvedčené či moderné spôsoby
- najčastejšie chyby pri zaváraní
- vynikajúce a originálne recepty
- a množstvo ďalších informácií
Každá lekcia vám príde vo forme šikovnej „miniučebnice“ na pár strán, ktorú si môžete vytlačiť a mať ju tak vždy poruke.
Zdieľať na