Kačka nie je obed, ktorý sa dá spraviť na poslednú chvíľu. Ak ju chcete mať šťavnatú, ale zároveň chrumkavú treba ju piecť pomaly a dlhší čas. Síce ju budete chystať už skoro ráno do rúry, no žiadna ďalšia práca s ňou nie je, preto si môžete pokojne vyložiť nohy a oddychovať, kým sa upečie.
Potrebujeme:
– kačku
– rascu
– veľkú cibuľu
– cukor
– 1 kg zemiakov
– 300 g hladkej múky
– soľ, korenie
Postup:

Mohlo by vás zaujať: Sezóna kačacieho mäsa: Ak sa vám nechce piecť celá kačka, skúste tieto recepty



Mohlo by vás zaujať: Obľúbené kačacie mäso: Chutí skvele, pozor však na tuky či cholesterol


Ako si doma kačku pripravujete vy? Napíšte ostatným čitateľom tipy v diskusii pod článkom.
Zdieľať na