Ste unavení z práce a na veľké vyváranie vám nezostáva čas a energia? Alebo ste možno doma a už vám dochádzajú nápady, čo uvariť rodine? Nech je tak alebo onak, s naším pečeným medovým kurčaťom nešliapnete vedľa. Hotové je do hodinky a zahviezdite na obed aj večeru.
Potrebujeme (4 porcie):
– 4 kuracie stehná alebo štvrtky s kožou
– 1/2 kg malých zemiakov
– 200 g zelených fazuliek
– 4 lyžice hustej kyslej smotany
– 2 lyžice horčice
– 2 strúčiky cesnaku
– kurací vývar
– 2 lyžice medu
– 1/2 zväzku rozmarínu (môže byť aj sušený)
– soľ
Postup:

Mohlo by vás zaujať: FOTORECEPT Kura plnené sušenými slivkami: Za tento obed vás pochváli celá rodina


Mohlo by vás zaujať: VIDEOTIP Poriadne šťavnaté kurča na zelenine: Vyskúšajte tento overený recept


Hľadáte ďalšie rýchle a jednoduché recepty? Pozrite si ich v šikovnej kuchárke!
Zdieľať na